Her er høstens matnyheter

15. september kommer det hundrevis av nye matvarer i hyllene.

MATNYTT: Sunnhet og enkelhet er to sterke trender i høstens dagligvareslipp. Hva med fiber-chips til lørdagskosen, for eksempel? Foto: PRODUSENTENE/KRISTIN SØRDAL
MATNYTT: Sunnhet og enkelhet er to sterke trender i høstens dagligvareslipp. Hva med fiber-chips til lørdagskosen, for eksempel? Foto: PRODUSENTENE/KRISTIN SØRDAL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tre ganger i året ryddes hyllene i dagligvarebutikkene for å gjøre plass til nye produkter: Det er i februar, mai og september.

Totalt sett er det gjerne snakk om et tusentalls «nye» varer hver gang, men du skal være oppmerksom på at det ikke nødvendigvis er snakk om tusen fullstendig nye varer, som lanseres. Ofte er det kun snakk om relanseringer, pakningsendringer og ny design.

Sesongvarer er også noe som går jevnlig inn og ut av sortimentet, og selv om det blir presentert som en nyhet så hadde du den kanskje til middag på samme tid i fjor.

Her kan du se noen av nyhetene som kommer i butikkene til 15. september. Noen av dem har muligens også blitt sniklansert, og du har kanskje allerede sett dem i butikken.

Her er noe av høstens dagligvarenyheter:

Du kan bla deg gjennom bilder av noen av høstens nyheter ovenfor, og der vil du også finne informasjon om produktene. Husk at dette kun er et utdrag av det som kommer, det er snakk om oppimot et tusentalls produkter til sammen.

Blant høstens nyheter finner vi ferdige omeletter fra Prior, som du altså kan ta rett ut av fryseren. Du kan varme den eller bare spise den ferdig tint, og produsenten sier den skal passe godt for eksempel i matpakken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer