Her er iPhone billigst

Spar tusener på å velge riktig abonnement. Regn ut selv!

Frister det med iPhone til én krone? 1-kronestilbudene kan fort bli dyre. Foto: Pressefoto
Frister det med iPhone til én krone? 1-kronestilbudene kan fort bli dyre. Foto: Pressefoto Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En ny iPhone er på vei, og derfor florerer det med tilbud på de gamle 8Gb- og 16 Gb-versjonene. Både hos NetCom og Telenor kan du nå få en iPhone til én krone, men dette fordrer selvsagt at du tegner et abonnement.

Vi har lagt inn alle tilbudene i en og samme kalkulator, slik at du enkelt kan finne ut hvilket abonnement du bør velge med ditt ringemønster.

>>>Gå rett til iPhonekalkulatoren

Enorme forskjeller

Ringer du for eksempel fem mobilsamtaler per dag á cirka fire minutter, og du i tillegg sender ti sms og laster ned 2 Mb data per dag, regnes dette som normal aktiv bruk av en telefon. Hvis dette gjelder deg, bør du velge abonnementet Djuice nonstop fra Telenor Mobil. Dette vil gi deg en årspris på 10.919 kroner.

Tegner du derimot et abonnement med NetCom YoungTalk med det samme ringemønsteret, ender du opp med å betale 34.985 kroner årlig til NetCom. Det kan med andre ord være mye å spare på å ta seg bryet med å prøve vår kalkulator.

I kalkulatoren har vi for enkelhets skyld forutsatt at alle dine mobilsamtaler går til andre mobiltelefoner i enten NetComs eller Telenors nett. 40 prosent går til NetCom og 60 prosent går til Telenor. Siden begge tilbyr billigere samtaler mellom abonnenter i eget nett, gir denne fordelingsnøkkelen Telenor en fordel i prissammenlikningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.