Her er januarsalget

Enda en nettside for deg som hater papir.

Tilbudsavis fra Expert - med ett tastetrykk. Du finner også tilbudene fra Elkjøp, Siba, Euronics, Clas Ohlson, Lefdal og Japan Photo på ukensreklame.no. Foto: DinSide/ukensreklame.no
Tilbudsavis fra Expert - med ett tastetrykk. Du finner også tilbudene fra Elkjøp, Siba, Euronics, Clas Ohlson, Lefdal og Japan Photo på ukensreklame.no. Foto: DinSide/ukensreklame.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lurer du på hva som er på salg akkurat nå? Hvem som har tilbud på flatskjerm eller kaffetrakter? Enda et nettsted vil hjelpe deg med å holde oversikten.

Vi har funnet de beste tilbudene for deg, så du slipper å tråle alle tilbudsavisene selv, skriver grunnleggeren Stig Blomseth på nettsiden ukensreklame.no.

Og akkurat nå får du 42" Panasonic Plasma-TV til 2.490,- hos Expert, 46 prosent rabatt på merket Svane hos Møbelringen og 50 prosent rabatt på alle håndkremer hos Apotek 1, for å nevne noe.

Nettsiden har altså gjort jobben med å samle denne ukens salg og tilbud på ett sted. Du kan også abonnere på såkalte tilbudsvarsel i ditt fylke.

Slipp uadressert reklame

– Hovedmålet med nettstedet er at man kan si «nei takk» til uadressert reklame, uten at man slipper å gå glipp av gode tilbud. Ikke nok med at vi bare samler alle tilbudsavisene på ett sted, men i tillegg plukker vi ut de aller beste tilbudene hver uke i forskjellige kategorier, sier Blomseth til DinSide.

>>> Slik reserverer du deg mot gratis reklame

Han forteller at han og kona startet nettsiden i mars 2011 og har drevet den som et hobbyprosjekt frem til nå.

– Etter å ha fått mye skryt fra besøkende om at dette er den beste tjenesten i Norge, har vi bestemt oss for å satse mer, og jobber derfor med utbedringer som gjør nettstedet vårt enda bedre, sier han.

Ikke første gang

Ideen er ikke dum, og den er heller ikke ny. Vi har tidligere fortalt om Tilbudsweb.no som samler de aktuelle tilbudsavisene på en og samme nettside. Også disse tilbyr en e-posttjeneste hvor du kan velge ut akkurat de produktkategoriene du er interessert i.

Disse nettsidene kan fungere som et godt alternativ for deg som helst vil slippe papiraviser foran døren.

Samler rabattene

Er du opptatt av ikke å betale mer enn du må, kan vi også fortelle deg at rabattkodene, som er godt kjent fra USA, er på veg til Norge.

Rabattweb.no
er en nettside som samler rabattkoder som du kan bruke for å få ekstra avslag før du handler. Du kan også benytte Rabattkode.com, Jenterabatt.com, Kupongkode.com, Dinrabatt.com, Kuponger.org og Rabatt24.no.

Les mer: Her er de hemmelige rabattene

Vil du gjerne handle med en viss rabatt, begynner det altså å bli et marked for denne typen nettsider. Vær imidlertid oppmerksom på noen forhold:

Praksisen med rabattkoder kan gjøre det vanskeligere å sammenligne priser, og Forbrukerombudet har tidligere uttalt til DinSide at de vil følge nøye med. I tillegg bør du selv gjøre prisundersøkelser selv om noen samler tilbudene for deg. Feil kan forekomme, og en salgspris er ingen garanti for at du ikke får varen enda billigere et annet sted.

I tillegg skal du være generelt på vakt overfor luresalg: Slik blir du lurt

SE OGSÅ: Organiserte får store rabatter

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer