Her er januartilbudene

Her er tilbud fra noen av landets største treningssentre. Rekkefølgen er tilfeldig, med unntak av senteret nederst i artikkelen: Det billigste.

Publisert
Sist oppdatert

Sats

www.sats.comEn av Norges største treningskjeder, med sentre hovedsaklig på Østlandet, og i bynære strøk i Vest- og Midt-Norge. Som standard har de fleste sentrene et bra treningstilbud, både når det gjelder timer og apparater.

Sats' januarkampanje gir gratis innmelding (vanligvis 399) samt trening til 2006-priser, det vil si 499 mot 529 kroner i måneden for ett senter sentralt i Oslo, samt en ryggsekk. Et administrasjonsgebyr på 199 kroner må du betale.

Kampanjen sier: Spar opptil 1.150 kroner, men du oppnår ikke full innsparing dersom du går for et ordinært medlemsskap, slik som vi har sett på.

Du betaler: 6.517 kroner kroner det første året.Du sparer: 759 kroner og får en sekk!Årlig kostnad om du venter til februar: 6.946 kroner (inkludert innmeldingsavgift)

Du taper 3.277 kroner på å benytte deg av Sats' januartilbud i forhold til å benytte deg av det aller billigste januartilbudet.

Elixia

www.elixia.noElixia gir inntrykk av å være en av de mer eksklusive kjedene - og har satset på friskt design og delikate lokaler. I tillegg har de et av de beste og mest varierte gruppetreningstilbudene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer