Her er januartilbudene

Her er tilbud fra noen av landets største treningssentre. Rekkefølgen er tilfeldig, med unntak av senteret nederst i artikkelen: Det billigste.

Publisert
Sist oppdatert

Sats

www.sats.comEn av Norges største treningskjeder, med sentre hovedsaklig på Østlandet, og i bynære strøk i Vest- og Midt-Norge. Som standard har de fleste sentrene et bra treningstilbud, både når det gjelder timer og apparater.

Sats' januarkampanje gir gratis innmelding (vanligvis 399) samt trening til 2006-priser, det vil si 499 mot 529 kroner i måneden for ett senter sentralt i Oslo, samt en ryggsekk. Et administrasjonsgebyr på 199 kroner må du betale.

Kampanjen sier: Spar opptil 1.150 kroner, men du oppnår ikke full innsparing dersom du går for et ordinært medlemsskap, slik som vi har sett på.

Du betaler: 6.517 kroner kroner det første året.Du sparer: 759 kroner og får en sekk!Årlig kostnad om du venter til februar: 6.946 kroner (inkludert innmeldingsavgift)

Du taper 3.277 kroner på å benytte deg av Sats' januartilbud i forhold til å benytte deg av det aller billigste januartilbudet.

Elixia

www.elixia.noElixia gir inntrykk av å være en av de mer eksklusive kjedene - og har satset på friskt design og delikate lokaler. I tillegg har de et av de beste og mest varierte gruppetreningstilbudene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.