Her er jentenes hemmeligheter

Har kjæresten din noen hemmeligheter for deg? Les om hva jentene forteller om - og hva de holder hemmelig:

Publisert
Sist oppdatert

Er det greit med noen hvite løgner nå og da? Både ja og nei, mener samlivsekspertene.

[Diskuter: Har du hemmeligheter for kjæresten din? Og er det helt greit?]

Uansett finnes det få eller ingen forhold hvor man forteller hverandre alt. Enten fordi sannheten ikke alltid passer, eller rett og slett fordi man ønsker å ha noen ting for seg selv.

Hemmelige drømmer- Den aller største hemmeligheten i parforhold er tiltrekningen til andre mennesker. Mange har fantasier om andre mennesker hele tiden, fantasier som vi aldri gjør til virkelighet. Mennenes fantasier er som regel seksuelle, mens kvinnene ofte har mer romantiske eller samlivsorienterte drømmer.

- De fleste etablerte par holder kjeft om dette for å unngå å såre partnerens følelser, og det er helt OK. For de fleste mennesker ville jo takle dårlig om partneren fortalte at "jeg drømmer om å ligge med naboen", sier forfatteren John Gray til magasinet Redbook.

Gray er forfatteren bak bestselgeren "Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus" som handler om forskjellene og kommunikasjonen mellom kvinner og menn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer