Her er lokketilbudene

Faste lave priser eller lokketilbud? Knallhard kamp om mobilkundene gjør at selskapene skyr få, om noen midler for å få kloa i akkurat deg. Her er sommerens lokketilbud på mobilabonnement og kontantkort. Se lista og stem på din favoritt.

Publisert
Sist oppdatert

Generelt er det to klare tendenser i dagens mobilmarked. De små og mellomstore aktørene kjører Rema-stilen med faste lave priser, mens de store aktørene kjører hardt på lokketilbud.

Den siste uka har for eksempel både Telenor og NetCom lansert sine lokketilbud. Oversikten og vår vurdering av tilbudene finner du selvsagt lenger ned i denne artikkelen.

Husk likevel at det som virkelig gjør utslag på mobilkostnadene er hvordan du selv bruker telefonen.

Det vil nemlig alltid være ditt eget ringemønster som avgjør hvilken tilbyder som er billigst. Hvilken operatør som passer best for deg får du alltid svaret på i DinSides mobilkalkulator.

Telenors sommertilbud

1. MMS: Alle Telenor Mobils kunder har fri bruk av bildemeldinger (MMS) og wap i helgene i juli.

2. Doblet ladebeløp: Kontantkortkundene (dvs. RingKontant og djuice kontant) får imidlertid det beste sommertilbudet: Lader du for 500 kroner i juli og august får du nemlig doblet beløpet, og kan ringe og sende SMS for 1.000 kroner.

Vurdering: Gratis MMS er perfekt for deg som ikke orker å sende postkort. Husk likevel at gratisperioden kun gjelder HELGENE og i Juli måned. Har du ferie i august betaler du altså full pris.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer