Her er løsningen

Finner du ikke PIN-kodene, er dette din venn i helgen.

Du visste kanskje ikke at dette kan være løsningen for å få levert selvangivelsen i tide?       Foto: Norsk Tipping
Du visste kanskje ikke at dette kan være løsningen for å få levert selvangivelsen i tide? Foto: Norsk Tipping Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå er det 112.000 nordmenn som har bestilt nye PIN-koder hos Skatteetaten siden selvangivelsen ble sendt ut i år. Snart er det for sent å bestille nye koder, men det kan hende du har løsningen liggende i lommeboka di.

2,1 millioner nordmenn har nemlig egentlig det de trenger for å levere selvangivelsen: Et Buypass smartkort med elektronisk ID, for eksempel et spillerkort fra Norsk Tipping. Kortet kan brukes for innlogging på Altinn.

>>>Alt om årets selvangivelse

Antallet brukerer som har logget seg inn med Buypass smartkort i Altinn, ble mer enn doblet da selvangivelsen ble gjort tilgjengelig. Altinn-kortet er også et alternativ for de som er i besittelse av et slikt.

- Altinn er jo utover det å være en portal for innlevering av selvangivelsen, også en portal med tjenester for bedrifter og næringsliv. Derfor er det mange revisorer, advokater, regnskapsførere og lignende som bruker Altinn-kortet, sier Gunnar Lindstøl, administrerende direktør i Buypass.

Her finner du mer informasjon om Buypass-kortene.

Sjekkliste før du leverer: Dette er nytt i år!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer