Her er merkene

Publisert

Det er det indre som teller: Vi har funnet fram til relativt ukjente merker som produseres av velkjente kvalitetsselskaper. De er uten unntak billigere enn sine søsken i de glansede katalogene til Panasonic, Bosch, Thomson og andre.

Brunevarer

Skal du handle brunevarer, har vi en rekke gode tips til hva du kan velge:

LGDu har kanskje sett TV-apparater av merket LG i butikker eller avisannonser? LG er simpelthen det koreanske selskapet Goldstars nye navn, og slett ikke noe dårlig valg. Du kan trygt kjøpe en TV av dette merket.

NADLG produserer også TV-apparater for danske NAD, som er mest kjent for gode forsterkere og CD-spillere til overkommelige priser. Ser du en NAD-TV, er den altså laget av LG.

RadiOnetteLG har i tillegg overtatt en del av produksjonen til det ærverdige norske TV-merket RadiOnette.

BEKO Ukjente BEKO er et annet billigmerke du får kjøpt i norske forretninger for tida. BEKO produserer en rekke TVer for store selskaper, men deres egne produkter er også verdt å ta en titt på.

Salora, Telefunken, Saba og Nordmende TV-merkene Salora, Telefunken, Saba og Nordmende produseres alle av kvalitetsprodusenten Thomson. Disse merkene er billige, men de fleste av modellene holder tilnærmet Thomson-kvalitet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer