Her er nettbutikkene - og fristene.

Hvor tidlig ute bør du være? Vi har sjekket, og for å være helt ærlig har du ganske dårlig tid. Fordelen er at du kan få gjort unna juleshoppingen din på nett, her og nå, i løpet av kort tid. Her er noen av våre favorittbutikker.

Publisert
Sist oppdatert

Frister:

Når det gjelder leveringstid er det vanskelig å si noe sikkert, men trekker du nettbutikkenes lengst antydete leveringstid fra postens pakkefrister og plusser på en dag eller to ekstra burde det gå bra. Men husk: Jo tidligere, jo bedre!

For eksempel. Posten oppgir at pakker som skal komme frem før jul bør sendes før 16. desember. Oppgir nettbutikken 3-5 dagers leveringstid, tar du det mest pessimistiske tallet, og teller tilbake antall arbeidsdager på kalenderen fra den 16. - og lander på 9. Sannsynligvis vil du tjene på å være ute i enda bedre tid. Det kommer an på hvor store risiki du liker å ta.

Film & musikk

 • www.play.comDVDer, spill, musikk, duppeditter.. du får kjøpt det meste på denne nettbutikken, blant annet får du tidligere sensurerte DVDer fr 3,99 pund, eller 47 kroner til dagens kurs. Serier får du fra 15.99 pund (190 kroner), og frakt er gratis, nå før jul.

  Denne nettbutikken ble kåret til en av våre favoritter i sommer, og vanlig leveringstid er 4-5 dager. Klikk her for å lese hele artikkelen.

  Vil du være på den sikre siden, anbefaler vi deg å bestille innen: 8. desember.

 • www.cdon.com Dataspill, CDer og DVDer fra 69 kroner, pluss fraktkostnader à 29 kroner.

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer