Påskegodt:

Her er påskeegget billigst

Vil nok overraske deg.

PÅSKEGODT: Smågodtet koster 25 kroner mer per kilo på Kiwi, Rema 1000 og Extra enn på Meny og Mega. Nå står ikke verden til påske. Foto: Erlend Aas / NTB
PÅSKEGODT: Smågodtet koster 25 kroner mer per kilo på Kiwi, Rema 1000 og Extra enn på Meny og Mega. Nå står ikke verden til påske. Foto: Erlend Aas / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prisen på maten vi spiser har økt kraftig det siste året, til tross for mange priskutt de siste ukene, men én pris synes konstant: Prisen på smågodt.

Jo da, det har vært noen priskutt her og der, men det siste året har prisen på smågodt stabilisert seg på 12,40 kroner per hekto i lavprisbutikkene, 14-15 kroner i supermarkedene og frittstående butikker. Det er ikke rart at smågodt er så populært å handle over grensa.

Akkurat nå har det skjedd noe interessant med prisen på smågodt. For hvem skulle trodd at det skulle være rimeligere å fylle påskeegget med smågodt på Meny eller Coop Mega enn på Kiwi, Rema 1000 og Extra?

Bunnpris på Bunnpris

DinSide har sjekket prisen på smågodt i et knippe butikker, og aller billigst denne gang er Europris og Bunnpris der smågodtet koster 79 kroner per kilo. Godterimekkaet Yummi Heaven er noe dyrere, her koster godteriet 89 kroner per kilo.

Har du planlagt å reise over grensa for å fylle påskeegget, kan det hende du bør tenke deg om to ganger. På Gottebiten i Strømstad, koster det nå 89,50 svenske kroner per kilo, noe som tilsvarer 90,50 norske kroner med dagens kurs.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.