Her er prisene på nye iPhone

Netcom letter på sløret, bare timer før lansering.

Her er prisene på nye iPhone
Publisert
Sist oppdatert

Det er bare noen knappe timer igjen før de første butikkene begynner å selge den splitter nye versjonen av iPhone i Norge.

Fram til nå har det vært frustrerende lite tilgjengelig informasjon om hvor mye den mye omdiskuterte telefonen vil komme til å koste. Endelig, i grevens tid, letter Apple og Netcom på sløret, og forteller oss hvor mye vi må ut med for å få hendene våre på iPhone 4.

Over 13.000 kroner

Har du lyst på en ny iPhone bør du ha spart opp litt penger, for det blir ikke billig å investere i Apples nyvinning. På det dyreste er minste totalpris i løpet av et år 13.466 kroner. Da får du en 32GB iPhone 4 med iTalk Large-abonnementet, som gir blant annet fri datatrafikk.

På det billigste slipper du unna med 5.578 kroner i minste totalpris på et år. Da får du 16GB-versjonen samt abonnementet FlexiTalk.

Apple iPhone 4 16GB hos Netcom

Apple iPhone 4 32GB hos Netcom

I skrivende stund har verken Telenor eller noen av de andre store teleselskapene annonsert sine priser for iPhone 4.

Kjøp uten abonnement

Det er ikke alle som liker pakkeprisene som Netcom og andre mobiloperatører opererer med. Heldigvis er det mulig å kjøpe en iPhone uten abonnement.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer