Her er prisene...

Publisert

Everyday er den eneste leverandøren på det norske markedet som tilbyr gratis brukerstøtte. Selskapet legger med dette et visst press på konkurrentene som tar ågerpriser for den samme tjenesten.

De små er billigst

Libertysurf (tidligere X-Stream) kommer nest best ut i vår prissammenlikning, siden du kun betaler lokaltakst for brukerstøtte fra dem.

Cybercity opererer med en annen type tjeneste. Trenger du hjelp, får du ikke snakke med noen med en gang. Du ringer selskapet til lokaltakst og legger igjen telefonnummeret ditt. Deretter ringer en tekniker deg opp "samme dag". "Prisen" du må betale for nesten gratis support, kan altså være mange timers ventetid ved telefonen.

Likevel er det de små leverandørene som kommer best ut. Disse tre banker gigantene Telenor, NetCom og Tele2. Alle prisene gjelder når du ringer fra fasttelefon. Fra mobiltelefon gjelder "egne takster". Les mer om det i vår 12857">tidligere artikkel.

Fem minutter til 100 kroner

Hos de andre leverandørene koster det skjorta å få hjelp når du står fast eller noe ikke funker. Ingen kan være i tvil om at selskapene tjener masse penger på dette. Spray og Telenor tar riktignok ikke mer enn 8,75 kroner minuttet, men heller ikke dette kan sies å være billig. Mange har lagt seg på 12 kroner minuttet. Men desidert verst i klassen er altså Sense.Wave, som fakturerer deg astronomiske 18,50 per lille minutt du snakker med en av konsulentene deres. For en fem minutters samtale, må du ut med nesten 100 kroner!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer