Black friday 2018

Her er produktene det blir mest rift om på black friday

Det kan det lønne seg å være tidlig ute.

BLACK FRIDAY: Disse produktene kan det bli rift om på årets største handledag i Norge. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix
BLACK FRIDAY: Disse produktene kan det bli rift om på årets største handledag i Norge. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Black friday er Norges største handledag – Singles’ Day er for øvrig verdens største – og nordmenn landet rundt bruker mye tid i forkant på å saumfare tilbudsaviser, nettbutikker og andre kilder på jakt etter solide kupp.

Mange har pekt seg ut et spesielt produkt de ønsker å gå til innkjøp av på black friday, men man er neppe alene om å titte på akkurat det. Derfor kan det være lurt å være tidlig ute, enten man planlegger å tilbringe handledagen i butikk eller foran PC-en på nett.

I den anledning har vi sjekket listene til prissammenlikningstjenestene Prisjakt og Prisguiden for å finne ut hvilke produkter flest personer har satt prisvarsel på i forkant av den store handledagen. Vi har også sammenliknet listene for å finne ut av om brukerne av de ulike tjenestene søker på det samme, eller om det er noen forskjeller. Noe det er.

Disse produktene blir det kniving om

Ikke overraskende er det teknologiprodukter som dominerer listene. Både Prisjakt og Prisguiden har priser fra nettbutikker som selger klær, villmarksutstyr og mye mer, men det er teknologikupp nordmenn søker på i forbindelse med black friday.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer