Her er Storbritannias beste nettbutikk

Best resultat i stor, britisk spørreundersøkelse.

BESTE NETTBUTIKK: Lizearle.com får best resultater av 75 britiske nettbutikker.
BESTE NETTBUTIKK: Lizearle.com får best resultater av 75 britiske nettbutikker. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Handler du mye på nett? Mange nordmenn bestiller varer fra britiske nettbutikker, men ikke nettstedene tar like godt vare på kundene sine.

DinSide kan her presentere hvilke nettbutikker som gjorde det best i Storbritannias største spørreundersøkelse om netthandel.

Kosmetikk-kjede vant

Det var nettbutikken Liz Earle, som selger kosmetikk og hudpleieprodukter, fikk aller høyest score av de 75 nettbutikkene, gjennomført av forbrukermagasinet Which?. Med 92 av 100 mulige poeng klatret denne butikken helt til topps i spørreundersøkelsen.

Deretter følger John Lewis, som selger alt fra husholdninigsprodukter til klær, på andreplass med 89 poeng. Velkjente Amazon havnet på tredjeplass med 87 poeng.

Butikkene er rangert etter hvor fornøyd deltakerne i spørreundersøkelsen er med nettstedet, og hvor sannsynlig det er at de anbefaler det til noen de kjenner.

Deltakerne i spørreundersøkelsen ble dessuten spurt om erfaringer rundt en konkret netthandel, hvor pris, utvalg av varer, levering, brukervennlighet på nettstedet og returprosessen ble vurdert.

Av de 75 britiske nettbutikkene var det Diy.com, selger av diverse produkter til hus og hjem, som fikk bunnplasseringen med sine 51 poeng.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer