Her er strømmen billigst

Vi sparte over 1.000 kroner på å velge billigste strømleverandør.

Publisert
Sist oppdatert

Prisene hos de forskjellige leverandørene varierer kraftig, og vi har funnet ut at dersom du velger riktig strømleverandør, kan du spare over tusen kroner i året.

Kalkulator: Billigst strøm der du bor

Om lag halvparten av norske husholdninger har variabel strømpris, ifølge Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE). Det gjør variabel strømpris til den desidert mest vanlige strømtypen i landet.

Velger du denne strømtypen gjennom et landsdekkende selskap, er Vitel billigst (27,07 øre per kWh) og SKS Kraftsalg dyrest (34,88 øre per kWh). I en middels stor leilighet med et årlig forbruk på 20.000 kWh vil det si at du sparer 1.277 kr på å velge Vitel i stedet for SKS Kraftlag.

Billig også på lang sikt

Den variable strømprisen oppdateres kontinuerlig, og anslaget over viser bare hva du sparer hvis strømprisene holder seg stabile. Men strømprisene svinger hele tiden.

Da er det viktig å se hvordan strømprisen har ligget over litt lengre tid i de forskjellige strømselskapene. Og skal vi tro statistikken, bør du ikke være for bekymret over at de variable prisene til de billigste leverandørene vil stige over snittet

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer