Her er svenskesnopet billigst

Sjekk prisforskjellene på godteriet på godtebutikken og matbutikken på svenskegrensa.

BILLIG GODTERI: Søtsakene er billigere i Sverige enn i Norge, men det kan også være prisforskjeller i Sverige - som eksempelvis i godteributikken sammenliknet med dagligvarebutikken. Vi fant prisforskjeller på mange produkter da vi pristestet godteributikken kontra matbutikken - og fant at vi kunne få produkter opptil 30 prosent billigere ved å velge riktig butikk - og riktig «deal». Foto: Kristin Sørdal
BILLIG GODTERI: Søtsakene er billigere i Sverige enn i Norge, men det kan også være prisforskjeller i Sverige - som eksempelvis i godteributikken sammenliknet med dagligvarebutikken. Vi fant prisforskjeller på mange produkter da vi pristestet godteributikken kontra matbutikken - og fant at vi kunne få produkter opptil 30 prosent billigere ved å velge riktig butikk - og riktig «deal». Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

På tross av at svenskekrona har styrket seg mot norske kroner i det siste, lar ikke nordmenn på svenskehandel seg skremme, og grensehandelen meldes om å nå nye rekorder.

I løpet av 12 måneder har vi handlet for 17,6 milliarder i Sverige, og godteri og sukkervarer er populært - også for netthandlerne.

Men hvor lønner det seg å handle sukkervarene på svenskehandel? Er det billigst i matbutikken, eller bør du ta turen innom godteributikken?

(Faren ved å ta turen innom godteributikken er selvsagt at fristelsene er enorme - og medfører fare for at det havner mer varer i handlevogna enn opprinnelig planlagt ...).

Dinside har tatt turen til Nordbysenteret og sjekket prisene hos godteributikken Gottebiten og dagligvarebutikken Maximat.

Forskjellen

For det første: Utvalget er selvsagt uhorvelig mye større i godteributikken sammenliknet med matbutikken, både på løsgodis og andre varer.

Du kan se alle prisene i tabellen nedenfor.

Vær oppmerksom på dette, om du skal handle godteri og vil sammenlikne priser: Tilsynelatende samme godteri finnes i ulike størrelser, slik at du i mange tilfeller må sammenlikne kiloprisen for å finne prisvinneren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer