Her er telefonnumrene du trenger

Klage på Google, Youtube eller Windows Live? Her er telefonnumrene du trenger.

VIKTIGE NUMRE: Her er telefonnumrene til noen av de største aktørene på nettet. Har du en klage, er det bare å ringe. Men husk at utenlandske telefonnumre kan bety høy telefonregning. Foto: DinSide
VIKTIGE NUMRE: Her er telefonnumrene til noen av de største aktørene på nettet. Har du en klage, er det bare å ringe. Men husk at utenlandske telefonnumre kan bety høy telefonregning. Foto: DinSide Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden Datatilsynet lanserte tjenesten Slettmeg.no for over et år siden, har det strømmet inn henvendelser fra fortvilte nordmenn som ønsker å slette informasjon om seg selv på nettet.

Fjerne bilder eller annen omtale av seg selv, kan nemlig være en krevende oppgave. Så krevende at Datatilsynets tidligere direktør, Georg Apenes, har uttalt at vi enkelte ganger må finne oss i at sosiale medier har kontroll på inneholdet vi publiserer.

Det kan hjelpe å klage

Er du misfornøyd med en video på Youtube, ikke klarer å slette Hotmail-kontoen din, eller vil fjerne et bilde fra Facebook, kan du likevel prøve å klage direkte til selskapene. Klager du ikke, oppnår du heller ingenting.

Slettmeg.no har nå laget en omfattende liste over de vanligste norske og internasjonale tjenestene på internett. Foruten om lenker til klageskjema og informasjon om tjenestene og selskapenes eiere, finner du også direktetelefonnummer til mange av de største aktørene.

Her finner du for eksempel telefonnummer til Google, Microsoft (Windoes Live), LinkedIn, MySpace, og en rekke andre. Har du en klage, er det bare å ringe!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer