Taxfree eller butikk?

Her er vin og sprit billigst

Det er billigst å kjøpe vinen på reisemålet. Vi har sjekket priser i butikk i Spania, på flyplassen på feriemålet, på norsk taxfree og om bord på fly.

BILLIGST I LOKALBUTIKKEN: Skal du kjøpe vin eller sprit på ferien, også for å ta med deg kvoten hjem, bør du handle i butikk på feriestedet. Der er det nemlig billigere enn både på flyplassen på reisemålet og på taxfreebutikken i Norge. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke.
BILLIGST I LOKALBUTIKKEN: Skal du kjøpe vin eller sprit på ferien, også for å ta med deg kvoten hjem, bør du handle i butikk på feriestedet. Der er det nemlig billigere enn både på flyplassen på reisemålet og på taxfreebutikken i Norge. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du blant de som passer på å kjøpe kvoten når du er på reise? Vi har tidligere sammenliknet priser på blant annet alkohol i taxfreebutikken og om bord på flyet, og funnet at det ofte er billigere å handle på flyet i stedet for på flyplassen.

Nå har vi sjekket prisene både på Oslo lufthavn, på Las Palmas lufthavn på Gran Canaria - og i vanlige butikker på Gran Canaria.

Konklusjonen er: Det er billigst å kjøpe alkoholen i en vanlig butikk på feriemålet.

Det nest beste er flyplassen på destinasjonen, i vårt tilfelle flyplassen i Las Palmas på Gran Canaria. I vår prissjekk er dette billigere enn å handle på taxfree i Norge.

Og for deg som helst spiser godteri, heller enn å drikke alkohol:

Pass på: Det kan ofte være billigere å kjøpe godteriet i dagligvarebutikken hjemme, heller enn på taxfreebutikken!

Sjekk prisforskjellene!

Vi har innhentet priser på supermarkedet HiperDino på Gran Canaria, samt på flyplassen i Las Palmas på Gran Canaria. I tillegg har vi sjekket prisene på Oslo Lufthavn og Torp Sandefjord lufthavn, der vi har funnet samme vare. Vi har også tatt med priser fra ombordbutikken hos Ryanair der de har hatt tilsvarende vare, som ikke var på veldig mange produkter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer