Her er vinnerteamet

Avrundet er prisen 1.100 kroner på alle tre reiseforsikringene i vårt vinner-team. Hver av dem utmerker seg på hver sin måte.

Publisert
Sist oppdatert

Alle de tre tilbudene har en avbestillingsforsikring innbakt, ingen av dem tar egenandeler, og prisen er circa 1.100 kroner for en helårs reiseforsikring for en person, med dekningsområde hele verden. I tillegg til at egenandelene er null, tilbyr Gouda reiseforsikring samlet sett forholdsvis store erstatningsbeløp.

Europeiske, som også spesialiserer seg på reiseforsikring, har sin infrastruktur i utlandet som særpreg, noe som kan komme godt med hvis man blir syk utenfor Europa.

- Når man er syk i utlandet, handler det om kunnskap. Man må kjenne de lokale forhold og helsetilbud. Bare på den måten kan man være sikker på at man gir spisset hjelp til deg som kunde. På denne bakgrunn har Europeiske bygget opp sitt hjelpeapparat over hele verden, mener Europeiske, og peker på at de eier sin egen alarmsentral, eier sine egne kontorer over hele verden med skandinavisktalende personale som har bodd lenge i området, samt en oppdatert database med detaljert oversikt over mer enn 60.000 medisinske tilbydere over hele verden.

Vestas tilbud særpreges av at forsikringen dekker en del hendelser vi har sett mye i mediebildet i den senere tid, av typen krig, uroligheter, epidemier og terror. Hva sannsynlighetene er for slike hendelser, kan vi ikke begi oss ut på. Avbestillingsdelen gjelder ved hendelser som terror, krig og epidemier ved reisemålet. Dersom evakuering er aktuelt mens du er på ferie, blir utgiftene dekket i noe større grad enn hos konkurrentene. Vesta har også egen alarmsentral i utlandet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer