Her får du bensin til 8,78 kr

Man skulle tro det var januarsalg på drivstoff akkurat nå.

Foto: Colourbox.com
Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DinSides dyktige drivstoffrapportører tar tempen på bensin- og dieselprisene landet rundt, slik at vi kan fortelle deg hvor du tanker billigst.

Og akkurat nå kan du gjøre et ordentlig bensinkupp. Holder du til på Østlandet kan du nemlig fylle tanken for under ni kroner per liter.

Jet er billigst

To Jet-stasjoner på Østlandet tilbyr nå bensin nede på 8-tallet. Jet-stasjonen i Slemmestad i Røyken kommune tilbyr 95 blyfri for 8,78 kroner literen. En annen Jet-stasjon i Asker kommune tilbyr bensin for 8,88 kroner literen.

Det er rundt to kroner billigere enn hva folk i Trondheim må betale om de velger å fylle tanken på Esso-stasjonen i Sandmokrysset.

PRISLISTE: Bensin

Diesel til 8,88 kroner

Jet-stasjonene i Røyken og Asker ligger nå billigst an på våre prislister for diesel. Begge stasjonene tilbyr i dag diesel for 8,88 kroner literen.

I listen over dieselpriser kommer Esso i Sandmokrysset i Trondheim dårligst ut, med en dieselpris på hele 11,06 kroner per liter.

PRISLISTE: Diesel

Bli drivstoffagent

Det er dere lesere som gjør at DinSide kan tilby landets mest komplette lister over drivstoffpriser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer