- Her får du best kundeservice

Sector Alarm stakk av med den gjeveste prisen i landets største test av kundesentre.

Langt fra alle selskaper er dårlige på kundeservice. Sector Alarm er best av dem alle, ifølge en ny test av kundeservicen til mange av landets største selskaper. Foto: COLOURBOX:COM
Langt fra alle selskaper er dårlige på kundeservice. Sector Alarm er best av dem alle, ifølge en ny test av kundeservicen til mange av landets største selskaper. Foto: COLOURBOX:COM Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har sikkert irritert deg mange ganger over dårlig kundeservice på telefonen; lange ventetider, irriterende ventemusikk og lite imøtekommende kundebehandlere.

Heldigvis er det ikke alle bedrifter som er like dårlige til å behandle kundene sine på en god måte. I en omfattende undersøkelse av 82 av landets største kundesentre, har analyseselskapet See You funnet ut hvilke bedrifter som tilbyr den aller beste servicen.

Da Kundeserviceprisen 2011 ble delt ut tirsdag kveld, var det alarmselskapet Sector Alarm som gikk helt til topps.

- Vi har positive og muntre kundebehandlere som alltid yter sitt beste når det gjelder kunder, skryter Tone Løkken i Sector Alarm.

Selskapet ble blant annet berømmet for sine imøtekommende og engasjerte kundebehandlere, kunnskap, og ikke minst at alle kundene fikk dekket behovet de ringte for.

Dette er femte gangen prisen blir delt ut.

KOMMENTAR: Kundeservice fra helvete

Bransjevinnerne

Målingene av kundeservice ble utført ved bruk av ukjente kunder, eller mystery calling som det populært kalles. Ventetid, kompetanse, mersalg og avslutning var blant kriteriene som avgjorde hvor god kundeservice bedriftene kunne tilby.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer