Her får du billig utepils

Lei av ski og snø? Ta det piano og nyt en pils i sola i stedet. Vi har samlet ølprisene fra de største byene og de mest populære skistedene.

OSLOS BILLIGSTE: På et utested får du nesten garantert plass ute, sol og byens billigste pils. Foto: Kaja Storrøsten / Dagbladet
OSLOS BILLIGSTE: På et utested får du nesten garantert plass ute, sol og byens billigste pils. Foto: Kaja Storrøsten / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Smør deg med solkrem, sleng på et par solbriller og kom deg ut til den nærmeste solveggen, for nå er det endelig tid for utepils!

Sesongen er i gang i Sør-Norge - som er den store værvinneren i påskehelga.

Men påskeuka vil by på finvær nesten over hele landet, ifølge vakthavende meteorolog Unni Nilssen. De fineste soldagene blir påskeaften og første og andre påskedag.

Troms- og finnmarkingene er dessverre ikke like heldige og bør revurdere utepilsplanene til etter påsken.

Dagbladet har samlet tips til hvor du kan slikke sol mens du slurper i deg en halvliter.

Vi begynner med de største byene: Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Tromsø. Vi har også undersøkt prisene på de mest populære skistedene: Hemsedal, Trysil, Hafjell og Geilo. Her finner du også den dyreste utepilsen.

Dette er ikke en komplett oversikt og det kan finnes andre steder som er billigere. Vi tar også forbehold om at prisene kan være endret.

Oslo

Skal du finne den billigste ølen må du komme deg til øst- eller utkanten av byen. Det kan også være en fordel å begynne tidlig. Da er det flere steder som opererer med «happy hour». Her får du våre beste tips:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.