Her får du billigst billån

To banker i tet.

LÅN: Skal du kjøpe deg drømmebilen må du ofte ut med en god slump penger. Da er det viktig å sjekke flere alternativer, på den måten kan du spare tusener.  Foto: Per Ervland
LÅN: Skal du kjøpe deg drømmebilen må du ofte ut med en god slump penger. Da er det viktig å sjekke flere alternativer, på den måten kan du spare tusener. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Snart nytt år, og kanskje også nye muligheter? De fleste bankene har holdt boliglånsrenten på stedet hvil etter den siste rentehevingen på 0,25 prosentpoeng.

Først ute med renteheving

Basert på vår siste rentesjekk på billån fra uke 41, hvor vi sjekket billånsrentene på til sammen 23 banker, har vi funnet de ti billigste billånstilbyderne akkurat nå.

Alle aktørene som du kan se i listen nedenfor, har fremdeles samme rentenivå nå - som før det siste rentemøtet hos Norges Bank.

Imidlertid ser vi også at noen av bankene begynner å rasle med rentetallene - som Nordea som har nye betingelser for nye lån fom. 4. november. Med denne renteøkningen er ikke Nordea å finne på vår oversikt over de ti billigste bankene akkurat nå.

Sjekk hva renteendringer har å si for deg: Renteendringskalkulator

To på topp

Som du kan se av tabellen nedenfor, er det Skandiabanken og Gjensidige som kan tilby det rimeligste billånet akkurat nå - for Gjensidiges del for Tekna- og NITO-medlemmer. Begge disse tilbyr lån med en nominell rente på 4,65 prosent. Og begge krever kun minste mulige etableringsgebyr (det obligatoriske tinglysningsgebyret til staten) på 1.300 kroner - og forlanger ingen termingebyr.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer