Pristest frukt og grønt mars 2017

Her får du billigst frukt og grønt

Vi har sjekket prisene på frukt og grønt. Hvor det lønner seg å handle, avhenger av om du er medlem eller ikke ...

HER ER FRUKT OG GRØNT BILLIGST: Rema er billigst uten rabatt, Kiwi er billigst med rabatt - og Extra er dyrest både med og uten medlemsbonus - mest på grunn av en ananas ... Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
HER ER FRUKT OG GRØNT BILLIGST: Rema er billigst uten rabatt, Kiwi er billigst med rabatt - og Extra er dyrest både med og uten medlemsbonus - mest på grunn av en ananas ... Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mye du kan gjøre for å kutte matbudsjettet: Du kan velge butikkenes egne produkter i stedet for merkevarer, du kan velge riktig størrelse på forpakningen og du kan handle varer som snart går ut på dato.

Du kan også sjekke ut butikkene som har spesialisert seg på nettopp varer som snart går ut på dato eller som selger unna sesongvarer og annet som butikkene ikke lenger vil ha i butikkhyllene.

Og du kan være prisbevisst i forhold til hvilken butikkjede du handler i.

I januar lanserte Rema 1000 medlemsklubben Æ, som blant annet omfatter 10 prosent rabatt på frukt og grønt. Dinside prissjekket frukt og grønt hos de tre billigkjedene som kniver om å være billigst i januar, rett etter at Rema lanserte Æ. Da var Rema dyrest, både med og uten rabatt, mens Extra var billigst.

Nå har vi igjen sjekket prisene på frukt og grønt hos de tre lavpriskonkurrentene, og som du kan se av prisene nedenfor:

Nå er Rema billigst uten rabatt og Kiwi billigst med rabatt.

Extra er dyrest, både med og uten rabatt. Og det skyldes i hovedsak en ananas ...

Kiwi er billigst: Her er prisene

Vi har sjekket prisene på frukt og grønt hos de tre billigkjedene som kniver om å være billigst: Rema 1000, Extra og Kiwi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer