Prissjekk på juletrær

Her får du billigst juletre

Det skiller 351 kroner mellom billigste og dyreste forhandler av de Dinside har sjekket.

TID FOR TRE: Jula nærmer seg med stormskritt, og mange er på utkikk etter et perfekt juletre. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix.
TID FOR TRE: Jula nærmer seg med stormskritt, og mange er på utkikk etter et perfekt juletre. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

Med bare to uker til jul, begynner flere å se etter et juletre de kan pynte og la lyse opp i stua gjennom høytiden.

Nylig meldte Nationen (krever abonnement) at flere lokale juletreprodusenter ikke klarer å konkurrere med prisen til Coop, som har begynt å selge juletrær på kundenes etterspørsel.

Dinside har derfor sjekket prisene på ekte juletrær hos landsdekkende og lokale forhandlere, og gir deg oversikt over hvem som selger trærne billigst og dyrest.

Du bør, imidlertid, også se hva dine lokale juletreprodusenter vil ha for de «grønne, glitrende» og vurdere om du heller vil støtte dem. På norskjuletre.no finner du oversikt over lokale juletreforhandlere.

Priser fra 249 kroner

Det er relativt store prisforskjeller på juletrær hos de lokale forhandlerne og de landsdekkende kjedene. Dinside har hentet prisene på juletrær fra nettsidene eller per telefon mandag 9. desember 2019.

Her ser du prisoversikten:

Som du ser er det Coop-medlemmene som kan gjøre et juletrekupp, mens Plantasjen følger etter på en god andreplass. For ikke-medlemmer kan det lønne seg å sjekke prisene hos sin lokale juletreforhandler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.