Billig solkrem 2018:

Her får du billigst solkrem

Dinside har sjekket hvor mye solkrem koster hos apotekene, dagligvare- og kjedebutikkene.

SOLBESKYTTELSE: Alle vet at de må smøre seg med solkrem for å beskytte seg mot solbrenthet og hudkreft, men det er vanskelig å vite hvor solkremen koster minst. Det selges nemlig solkrem på apotek, både i fysiske butikker og på nett, samt på matbutikken og i andre kjedebutikker. I tillegg finnes det flust av ulike kampanjetilbud, som kjøp tre kremer for halv pris eller faktor-rabatt. Foto: Eilin Lindvoll.
SOLBESKYTTELSE: Alle vet at de må smøre seg med solkrem for å beskytte seg mot solbrenthet og hudkreft, men det er vanskelig å vite hvor solkremen koster minst. Det selges nemlig solkrem på apotek, både i fysiske butikker og på nett, samt på matbutikken og i andre kjedebutikker. I tillegg finnes det flust av ulike kampanjetilbud, som kjøp tre kremer for halv pris eller faktor-rabatt. Foto: Eilin Lindvoll. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om sommeren er det viktig å smøre seg med solkrem.

Vi har tidligere skrevet om alt du bør vite om solkrem. Visste du, for eksempel, at det ikke er sikkert at solkremen fra i fjor har gått ut på dato?

Du lurer, derimot, kanskje på hvor du finner den billigste solkremen, enten om du kjøper på apotek eller i dagligvare- og kjedebutikker. Det finnes jo veldig mange ulike solkremer, og butikkene reklamerer med ulike tilbud og kampanjer.

For å hjelpe deg, har Dinside sjekket nettopp dette. Vi har sett på prisene hos apotekene, både i fysisk butikk og på nett, samt de vanligste mat- og kjedebutikkene du gjerne oppsøker når du skal kjøpe solkrem.

Og det er noen store prisforskjeller:

Cosmica solkrem er 143 kroner dyrere hos Iapoteket sammenlignet med 123apotek, samt 95 kroner dyrere hos Iapoteket og Vitus apotek sammenlignet med Apotekhjem.

Mellom Coop Mega og Cubus skiller det også 95 kroner for solkrem fra Garnier, hvor førstnevnte er dyrest.

Her er noen andre av nøkkelfunnene:

  • Skal du kjøpe kun én solkrem fra apotek, er de billigst på nett. Vil du kjøpe i fysisk apotek, lønner det seg å velge Vitus hvis de har faktorrabatt.
  • Kampanjetilbudet til Apotek 1 slår ut Vitus apotek hvis du kjøper mer enn én solkrem. Men, du bør regne ut prisen på to og tre solkremer hos nettapotekene med lavest pris, for å finne ut om de har et bedre tilbud enn Apotek 1.
  • Når det gjelder solkremene som selges i vanlige butikker, har Cubus best pris på flest produkter så lenge du benytter deg av kampanjetilbudet deres. Nille har best pris på solkrem fra Piz Buin.
  • Blant dagligvarebutikkene har Rema 1000 og Kiwi billigere solkrem enn Coop Mega.

Kampanjebonanza hos apotekene

La oss gå mer i detalj. Dinside har altså sjekket prisene på solkrem til kropp i faktor 20 og 30. Prisene er hentet inn 26. og 27. juni 2018 i fysiske butikker og via nett, og prisene er rundet av til nærmeste hele krone.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer