Her får du de billigste bøkene!

Vi har sammenlignet pris hos tre norske og to utenlandske nettbokhandlere. Vi tok utgangspunkt i 3 bøker og ville finne den beste bokprisen inkludert frakt. Men får du den beste prisen i de norske eller i de utenlandske nettbutikkene? Vi har svaret!

Publisert

Vi har i en tidligere artikkel slaktet de norske nettbokhhandlerne, og den artikkelen kan du lese her. På bakgrunn av den krasse kritikken i vår forrige artikkel har vi derfor kun tatt med tre av de norske bokhandlerne i denne pristesten.

Sammenligningen er gjort mot to utenlandske nettbutikker, det vil si engelske Amazon Storbritannia, og amerikanske Booksamillion.

Valg av bøker

Målet med pristesten var å sammenligne norske og utenlandske nettbutikker, og derfor måtte vi velge bøker som finnes både her på berget og i utlandet.

De utenlandske nettbutikkene har selvfølgelig engelske utgaver, mens de norske nettbutikkene som regel gir deg valget mellom norsk og engelsk. Grishams bok er imidlertid ikke oversatt til norsk ennå.

Siden vi villig innrømmer at vi er spist opp av et kommersielt spøkelse var bokvalget lett:Tom Harris: ”Hannibal” Mens skuespillerne i den geniale filmen ”Nattsvermeren” fremdeles krangler om de skal være med i oppfølgeren, (Jodie Foster har visstnok sagt endelig nei) kan vi trøste oss med oppfølgeren i bokformat.

Handlingen i ”Hannibal” foregår syv år etter at Lecter rømmer med restene av fengselsdirektøren mellom tennene, og FBI-etterforskeren Clarice Starling blir nok en gang trukket inn i Lecters intelligente og sinnsyke spill.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer