Her får du gode studentrabatter

Ingen vits å betale fullpris, når du kan slippe billigere unna.

Trening, øl og flybilletter: Er du student, trenger du ikke alltid betale full pris! Foto: Colourbox
Trening, øl og flybilletter: Er du student, trenger du ikke alltid betale full pris! Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes en jungel av gode og ikke så gode studentrabatter å velge mellom. Vi har plukket ut et lite utvalg av gode tilbud som kommer godt med når lommeboka er tynn. Vet du om noen flere? Legg igjen en melding nederst i artikkelen!

Transport

Tog: Nsb tilbyr billetter til rabattert pris for studenter. Du kan få 25 prosent avslag på ordinære billetter, og cirka 40 prosent avslag på periodebilletter.

Men å få studentrabatt i Nsb er et eget lite byråkrati i seg selv. Du må nemlig ha tre dokumenter for at Nsbs konduktører skal være sikre på at du virkelig er student. Så har du et gyldig studentbevis med foto, en attestasjon fra skolen og sist, men ikke minst, gyldig legitimasjon kan du spørre pent om å få rabatt på toget.

Flytoget: Flytoget gir ungdommer fra 16-20 år og studenter halv pris på billetten. Er du student, må du vise studiebevis ved kontroll.

Buss: Nettbuss har forskjellige rabattordninger, avhengig av hvor du tar buss fra og til. Se på denne nettsiden for hvilke rabatter som gjelder deg. TIMEkspressen, som er tilknyttet det samme busselskapet, gir som regel 25% rabatt på reiser, dersom du kan vise fram gyldig studentbevis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer