«Hjemmekontor» på hotell

Her får du jobbe i fred og ro

Vi har testet ut tilbudet om «hjemmekontor» på hotell - som flere hotellkjeder tilbyr under coronakrisen. Det kan trygt anbefales!

HJEMMEKONTOR: Trenger du litt ekstra ro til å jobbe en dag? Flere hoteller kan tilby deg hotellrom på dagtid, til bruk som kontor. Foto: Berit B. Njarga
HJEMMEKONTOR: Trenger du litt ekstra ro til å jobbe en dag? Flere hoteller kan tilby deg hotellrom på dagtid, til bruk som kontor. Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Unger som maser. Ektefeller som dukker opp i bakgrunnen under videochat med jobben - i bare trusa.

- Går det ikke an å få litt fred?

Etter å ha blitt beordret på hjemmekontor for over en måned siden av selveste statsministeren, er det nok flere som lurer på dette.

Hjemmekontor gir nemlig ikke fullt så mye sinnsro som det sikkert høres ut -når du fyller det opp med barnehagebarn, hjemmeskole og permitterte ektefeller.

Så hva gjør man - om man trenger en dag til å levere et prosjekt eller få unna en større arbeidsmengde?

Man sjekker inn på hotell.

Hjemmekontor-konge for en dag

Etter en dag på «hotellkontor» - et tilbud blant annet hotellkjeden Nordic Choice dukket opp med da coronakrisa var et faktum, er konklusjonen klar:

Er behovet for alenetid og stillhet prekært, samtidig som du har mye å få unna på jobb - og du gjerne jobber i morgenkåpa?

Da er dette noe for deg (og meg).

Du får et helt hotellrom for deg selv, arbeidsro, wifi og kaffe såklart, ditt eget bad og seng inkludert, hvis du skulle trenge en powernap.

Vi har testet dette tilbudet på Quality Airport Hotel Gardermoen, der vi bestilte hotellrom for én dag, til den nette sum av 295 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.