Prissjekk på dopapir

Her får du mest dopapir for pengene

Det er til dels store prisforskjeller på dopapir i butikkene vi har vært innom, men det er noen overordnede tendenser som kan lønne seg å tenke på når du handler, uansett hvor du kjøper dopapir.

GODT TILBUD? Flere av butikkene vi har vært innom, for eksempel Europris på bildet, har tilbud hvis du kjøper mye dopapir. Les saken under for å få vite hvilke tilbud som lønner seg mest. Foto: Eilin Lindvoll
GODT TILBUD? Flere av butikkene vi har vært innom, for eksempel Europris på bildet, har tilbud hvis du kjøper mye dopapir. Les saken under for å få vite hvilke tilbud som lønner seg mest. Foto: Eilin Lindvoll Vis mer
Publisert

Er det noe alle ha i hus, er det dopapir. Og når krisen rammer er det dopapir vi hamstrer mest av (og hermetikk, da).

I tillegg er mange av oss opptatt av å gjøre gode kjøp når vi handler, slik at vi får mest mulig ut av pengene vi legger igjen.

Det kan imidlertid være litt kjedelig - og nedrig - å tråle alle butikkene i nabolaget, notere ned pakke- og meterpris på dopapir og sammenligne prisene, for så å gå tilbake til butikken som er billigst og kjøpe en real ladning dopapir.

Derfor har Dinside utsatt seg for skammen for din skyld og sjekket dopapir-prisene hos både dagligvarebutikker og én billig alt-mulig-butikk for å vise deg hvor dopapiret er billigst.

Slik sikrer du deg alltid billig dopapir

Før vi går løs på detaljene i prissjekken, vil vi oppsummere noen av hovedfunnene i sammenligningen, som er gjennomgående hos samtlige butikker som selger dopapir:

  • Det vil så å si alltid lønne seg å kjøpe de største pakkene med dopapir framfor de med få ruller. Hos Europris kan du kjøpe drøyt to kilometer dopapir for 9,87 kroner per 100 meter. Det er få dopapirpakker som kan konkurrere med denne prisen - kun de typiske billigmerkene (First Price, Xtra etc.) med knudrete dopapir er billigere. Ser vi på de andre merkevarene (Lambi, Unik m.fl.) vil det også være billigere å kjøpe pakkene med flest dopapirruller.
  • Både Coop Extra og Europris har egne tilbud på dopapir hvis du kjøper mer enn én pakke. Hos Coop kan du kjøpe to seks-pakker med deres Nice & Soft-dopapir for 52 kroner, som gir en lavere pris per 100 meter enn en 16-pakning med Nice & Soft. Europris har et par såkalte «sekke-tilbud» hvor du kan kjøpe sju eller åtte pakker av samme dopapir til 199 kroner, som sparer deg for noen kroner sammenlignet med hvis du kjøper kun én pakke av det aktuelle dopapiret.
  • Videre er et lite som skiller prisen på dopapirmerkene som selges hos flere av butikkene, som Lambi, Serla og Velvet. Det er heller ikke store prisforskjeller på dopapiret fra butikkenes egne merkevarer, men noe forskjell er det.

Full rulle: Dette koster dopapiret

Sånn, da kan vi se på detaljene i prissjekken vist i tabellen under.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer