Her får du råbillig helsebehandling

Massasje, hudpleie, hårklipp eller tannbehandling.

Tannbehandling til lavpris er tilgjengelig flere steder i landet, men regn med kø. Foto: Colourbox.com
Tannbehandling til lavpris er tilgjengelig flere steder i landet, men regn med kø. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trett nakke og stive muskler, men lommebok som ikke helt tåler støyten ved et besøk på hudpleiesalong eller spa? Det finnes muligheter også for deg med smal lommebok, eller for deg som ganske enkelt ønsker å betale litt mindre.

Det er mulig å få mange typer helsebehandling til en rimelig penge. Ofte er det halv pris av hva du normalt må betale, og andre kalkulerer prisen så den skal dekke kostnadene ved de brukte produktene.

Du kan få rabattert behandling hos mange typer hudpleie, kroppspleie, massasje, hårpleie, neglpleie og tannpleie. Har du tips til rabatter som er mulig å benytte seg av i helse- og velværesegmentet, så tips gjerne andre i debattforumet under artikkelen.

Det finnes faktisk så mange tilbud at det ikke er formålstjenlig å gi en komplett liste over alle tenkelige muligheter her. Vi gir imidlertid en smakebit på hva du faktisk kan oppleve, til halve prisen eller mindre. Du bor kanskje ikke ï nærheten av noen av stedene nevnt i denne artikkelen? De fleste videregående skoler med eksempelvis hudpleie- eller frisørlinje, tar imot kunder som treningsobjekter for sine elever. Så bor du i nærheten av en videregående skole, kan det være verdt å sjekke om det er mulig å stille som frivillig der. I tillegg tar andre utdanningsinstitusjoner som tannlegeutdanningen, hudpleieutdanning og massasjeskoler også imot kunder for elevbehandlinger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer