Her får du superrente på boliglån

Én bank tilbyr rente ned på 2-tallet allerede nå. DinSide hjelper deg å finne beste rente til ditt lån!

Her får du superrente på boliglån
Publisert
Sist oppdatert

Mot slutten av oktober i fjor skrev DinSide at Nordea tilbyr lån med en rente på 7,6 prosent - den beste renten noen storbank kunne tilby på den tiden. Mange banker lå faktisk langt opp på 8-tallet.

Nå er rentevinden snudd i samme fart som nedgangstiden i økonomien har skylt inn over oss, og en rekke banker begynner å snuse på rekordlave rentenivåer.

DnB Nor, Nordea, Postbanken og Skandiabanken er blant bankene som har vært kjapt ute med å sette ned renten den siste uken, og de tre førstnevnte kan om ikke lenge tilby boliglånsrenter ned på 2-tallet. For eksisterende kunder vil ikke rentenedsettelse gjelde før ut i juli. Dette skyldes at bankene har seks ukers meldeplikt på rentehevinger, noe de i stor grad ser ut til også å praktisere på rentenedsettelser. Men allerede nå er det to banker som tilbyr rente rett under 3 prosent.

Få rente på 2-tallet nå!

Ser du etter nytt boliglån, eller ønsker å skifte bank, bør du ta en titt på DinSides splitter nye boliglånskalkulator. Den avslører nemlig at det går an å få boliglån ned på 2-tallet allerede i dag. Fokus Bank tilbyr lån med 2,97 prosents rente på lån på 2 millioner kroner eller mer, innfor 75 prosent av boligverdien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer