Her får du To tårn billigst

DVD: Ringenes Herre-To tårn blir lagt ut for salg førstkommende tirsdag. Men hvor er det billigst å handle filmen? Vi har hentet prisene fra de norske nettbutikkene. Betaler du med mobilhandel får du filmen levert til 199 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Film nummer to i Ringenes Herre-trilogien lanseres på DVD tirsdag 26. august, og selv om fansen sikkert gleder seg mest, tipper vi de også smiler i skjegget i Telenor-huset på Fornebu.

For å skape blest om sin mobilhandeltjeneste sponser nemlig Telenor kundenes fraktkostnader. Og når det er penger å spare vil antagelig også kundene komme.

Billigst med mobilhandel

Både DVD-Huset og DVD-Strax selger nemlig filmen til 199 kroner inkludert frakt, forutsatt at du betaler via mobilen. Snurr.no tar tredjeplassen med en pris på 229 kroner. Også her må du betale via mobilen.

Bestiller du filmen via nettet på vanlig måte risikerer du å måtte betale langt mer for gjensynet med Frodo og hans tapre kumpaner. Betegnende nok er DVD-huset både billigst og dyrest i vår sammenligning. De tar faktisk 311 kroner for To tårn om du betaler med kredittkortet over nettet, det er hele 112 kroner mer enn hvis du betaler via mobilen.

- Joda, det er klart billigere med mobilhandel, sier Anders Swift fra DVD-Huset. Grunnen er at Telenor sponser kundenes frakt og filmpris. Cirka 50 prosent av bestillingene våre kommer nå fra mobilhandel. Generelt er det imidlertid ikke vårt mål å være billigst - vi prioriterer heller å ha et godt utvalg og å være gode på levering, avslutter Swift.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer