Her får du To tårn billigst

DVD: Ringenes Herre-To tårn blir lagt ut for salg førstkommende tirsdag. Men hvor er det billigst å handle filmen? Vi har hentet prisene fra de norske nettbutikkene. Betaler du med mobilhandel får du filmen levert til 199 kroner.

Publisert
Sist oppdatert
Her får du To tårn billigst
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Film nummer to i Ringenes Herre-trilogien lanseres på DVD tirsdag 26. august, og selv om fansen sikkert gleder seg mest, tipper vi de også smiler i skjegget i Telenor-huset på Fornebu.

For å skape blest om sin mobilhandeltjeneste sponser nemlig Telenor kundenes fraktkostnader. Og når det er penger å spare vil antagelig også kundene komme.

Billigst med mobilhandel

Både DVD-Huset og DVD-Strax selger nemlig filmen til 199 kroner inkludert frakt, forutsatt at du betaler via mobilen. Snurr.no tar tredjeplassen med en pris på 229 kroner. Også her må du betale via mobilen.

Bestiller du filmen via nettet på vanlig måte risikerer du å måtte betale langt mer for gjensynet med Frodo og hans tapre kumpaner. Betegnende nok er DVD-huset både billigst og dyrest i vår sammenligning. De tar faktisk 311 kroner for To tårn om du betaler med kredittkortet over nettet, det er hele 112 kroner mer enn hvis du betaler via mobilen.

- Joda, det er klart billigere med mobilhandel, sier Anders Swift fra DVD-Huset. Grunnen er at Telenor sponser kundenes frakt og filmpris. Cirka 50 prosent av bestillingene våre kommer nå fra mobilhandel. Generelt er det imidlertid ikke vårt mål å være billigst - vi prioriterer heller å ha et godt utvalg og å være gode på levering, avslutter Swift.

Trykk her for å se alle prisene på To Tårn

- Kraftig økning i mobilhandelen


- Målet vårt er vise kundene hvor enkelt det er å handle via mobilen, det er jo det vi jobber for. I så måte er slike filmer et velegnet middel til å øke kundemassen, sier Hanne Sjursen fra Telenor Mobil.

Har dere noen tall som viser hvor mange som har benyttet seg av mobilhandelen ved bestilling av Ringenes Herre - To tårn?

- Det har vi, men de vil vi ikke gå ut med. Jeg kan imidlertid si at vi nå har 381.000 registrerte mobilhandelkunder hos oss, og tallene viser at det ble foretatt 72.000 transaksjoner bare i løpet av juli måned. Og tendensen er økende, avslutter en fornøyd Sjursen.

Eller bør du vente til november?

Nå på tirsdag kommer altså to-disk utgaven av filmen. Den langt fetere spesialversjonen som har enda mer ekstramateriell kommer ikke før i november. November-utgaven vil vare hele 43 minutter lenger enn kinoversjonen, og blant godbitene er en rekke nye scener med Treskjegg og hobbitene.

Trykk her for å se alle prisene på To Tårn

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer