Her finner du billigst fly

Ti forskjellige søkemotorer er sjekket, og prisforskjellene er store.

Hvis du skal ut og fly bør du sjekke flere reisesøkemotorer for å finne den billigste billetten. Foto: Colourbox.com
Hvis du skal ut og fly bør du sjekke flere reisesøkemotorer for å finne den billigste billetten. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fly2.no vinner på 13 av 18 flybillettsøk, ifølge Forbruker-rapporten, men de taper også på to prissøk. De billigste billettene fra Fly2.no er billetter til Stavanger, Stockholm, Bergen og Brüssel, men de er ikke like gode på lengre distanser som Bangkok og Singapore.

Seat24.com er derimot dyrest i 9 av 18 prissøk. Det er spesielt kortdistanseflyvinger til Stavanger, Stockholm og Bergen de taper på prismessig. Seat24.com er blant de 4-5 billigste på langdistanseflyvinger til Singapore og Bangkok.

Det er ikke lett å finne frem i søkemotorjungelen, og det er lett å anta at alle finner like billige billetter, men den gang ei.

Reisemålene som er søkt etter er Stavanger, Stockholm, Singapore, Bergen, Brüssel og Bangkok, tre forskjellige avganger; i slutten av mai, midten av juli og midten av september.

Gjennomsnittlig pris for de forskjellige søkesidene avviker ikke mye fra hverandre, de største forskjellene er på enkeltreiser. Hvis du bruker nettet som reiseleder bør du sjekke ut flere sider før du bestiller billett. Sjekk både kjente og ukjente søkemotorer før du tar frem kortet for å betale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer