Her finner du de billigste flat-TVene

Drømmer du om å endelig kjøpe din første flatskjerm? Eller har 37-tommeren blitt for liten? Da kan du glede deg over at du ikke trenger å være velstående for unne deg en stor flat-TV.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dagens pristest er ikke for deg som er på jakt etter den råeste TVen som er å finne og som gladelig legger 20.000 kroner på bordet for en heftig flatskjerm. Derimot er dagens artikkel skrevet for deg som har lyst på en stor TV, men som av ulike årsaker ikke kan eller vi bruke så mange tusenlapper på moroa. For å gi deg hjelp til å velge har vi finkjemmet hele 16 nettbutikker på jakt etter de aller rimeligste 40-, 42-, 46-, 47-, 50- og 52-tommers flat-TVene du for tiden kan få kjøpt her i landet.

42 tommer: Fra 4.000 kr

Mens du for bare noen få år siden måtte ut med minst 8.000 kroner for en 32-tommers CRT-TV (den gode gamle kasse-varianten), kan du i dag bli eier av en 42-tommers flat-TV for bare halvparten. Lefdal og Elprice tilbyr for tiden plasma-modellen LG 42PQ2000 for henholdsvis 3.995 og 3.999 kroner. Og Netshop tilbyr en 40-tommers LCD-modell fra det eksotiske merket Tatung til samme pris.

Les også: Huskeliste før TV-kjøpet

50 tommer: Fra 6.000 kr

Blir 42 tommer for smått? Da kan du glede deg over at både Amentio, Datakjeden, Dustinhome og Netonnet tilbyr en 50-tommers plasmaskjerm fra LG for bare 6.000 kroner. Mens Deal og Elprice tilbyr en 50-tommers Samsung-modell til en like lav og trivelig pris.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer