Her finner du det beste kortet

Ny tjeneste hjelper deg til det billigste kredittkortet for din type bruk.

INGEN AV DISSE: Norges billigste kredittkort finner du ikke i denne bunken. Foto: Per Ervland
INGEN AV DISSE: Norges billigste kredittkort finner du ikke i denne bunken. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har brukt det nye Kredittkortbarometeret og funnet det billigste kredittkortet i Norge.

Tjenesten gir deg mulighet til å taste inn ditt forbruk, løpetid, antall uttak i minibank, og så videre, før Finansportalen gjør beregningen for deg. Dermed finner du enkelt ut hvilket kort som er riktig for deg.

Finansportalen har også lansert et barometer for smålån dersom du er i markedet for raske penger.

En klar vinner

Ikke overraskende kom Skandiabankens kredittkort best ut da vi tastet inn eget forbruk i barometeret. Skandiabanken vant også da DinSide kåret det beste kredittkortet tidligere i år.

Årsak? Klart best på effektiv rente på gjelden du har opparbeidet deg.

Mens verstingene opererer med en effektiv rente på over 25 prosent, har Skandiabankens kredittkort en effektiv rente på 12,6 prosent (1.000 kroner med 12 måneders løpetid). Merk deg imidlertid at de aller fleste kredittkorttilbyderne i Norge har en effektiv rente på mellom 22 og 25 prosent. Skandiabanken er heller unntaket enn regelen.

- Det er ca 62.000 kunder som har kredittkort hos Skandiabanken per i dag. Av disse er det flere kunder som har mer enn ett kort, sier informasjonssjef Johnny Anderson i Skandiabanken til DinSide. Alle Skandiabankens kunder kan søke om kredittkort, men en grundig kredittvurdering bestemmer hvorvidt en får kreditt og hvilken beløpsgrense som bli satt for kreditten. Maksimal kredittgrense er satt til kr 100.000 kroner for Skandiabankens kredittkort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer