Her fyller du juletanken

Det er mange kroner å spare på å følge med.

Her fyller du juletanken
Publisert
Sist oppdatert

Skal du fylle opp tanken før jul, kan vi fortelle deg hvor det lønner seg å dra. Med hjelp fra våre trofaste bensin- og dieselagenter kan vi fortsatt gi deg Norges mest komplette bensin- og dieselprisoversikt.

Fallende oljepriser gjør at vi i flere uker igjen har sett 9-tallet på mange av pumpene. En stund lå billigste stasjon på 8,70 kroner per liter, men nå har drivstoffprisene steget noe igjen.

De siste bensin- og dieselprisene finner du alltid ved å trykke på lenkene nedenfor. Her kan du velge mellom å se prisene i hele landet, vestlandet, Trøndelag & Nord-Norge, eller på østlandet.

I dag er det Trondheim som leder an på bensintoppen i Norge med 9,09 kroner per liter hos Esso i Sandmokrysset.

Merk at prisene kan ha endret seg allerede når du leser denne artikkelen. Derfor anbefaler vi å klikke på lenkene under for å se hvilke stasjoner som er billigst akkkurat nå.

Gå rett til alle bensinprisene

Gå rett til alle dieselprisene

Slik rapporteres prisene

DinSides bensin- og dieselprisliste samles inn av en lang rekke frivillige rapportører. Rapportørene legger prisene direkte inn i våre database døgnet rundt. Prisene vil synes i prislisten 24 timer fra de kommer inn til oss. I helgene synes prisene lenger: Priser rapportert fredag og lørdag ligger ute frem til natt til mandag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer