Her gir kredittkortet bedre vilkår

Gunstigere reiseforsikring på disse reisene.

SJEKK VILKÅRENE: Bruker du reiseforsikring gjennom kredittkortet, kan du i flere tilfeller få bedre dekning på enkeltvilkår. Foto: COLOURBOX:COM
SJEKK VILKÅRENE: Bruker du reiseforsikring gjennom kredittkortet, kan du i flere tilfeller få bedre dekning på enkeltvilkår. Foto: COLOURBOX:COM Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange er skeptiske til å bruke reiseforsikringer tilknyttet kredittkort, men disse kan i noen tilfeller være langt gunstigere enn en vanlig helårs reiseforsikring.

DinSide har i dette tilfellet sammenlignet forsikringsvilkårene mellom forsikringen du får gjennom bruk av kredittkortet Sparebank1 Gold og en standard helårsforsikring hos Sparebank1 (også bankens topp-forsikring gir samme vilkår på disse punktene).

På reiser med vennegjengen, og lengre feriereiser, er det kredittkortet som gir det beste valget.

Tre medreisende

Med helårs reiseforsikring må du ved inngåelse velge om du vil at denne skal gjelde for deg som enkeltperson, eller for hele familien.

Har du derimot kredittkort fra samme bank, og betaler minst 50 prosent av reisens transportkostnader for alle sikrede får du alltid dekning for de som reiser sammen med deg, og har samme folkeregistrerte adresse som deg, det være seg ektefelle, samboer og barn, stebarn eller fosterbarn under 21 år.

Forsikringen gjelder også for dine familiemedlemmer selv om du personlig ikke er med på reisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer