Her gjør du de virkelig gode kuppene

Norske kjeder frister med salg, skrik og skrål. Men enkelte varer finner du mye billigere på nettet.

KJEMPETILBUD: Du kan gjøre et skikkelig kupp nå som en rekke utenlandske nettbutikker har januarsalg. Foto: Montasje med faksimiler fra Play.com og Platekompaniet.no
KJEMPETILBUD: Du kan gjøre et skikkelig kupp nå som en rekke utenlandske nettbutikker har januarsalg. Foto: Montasje med faksimiler fra Play.com og Platekompaniet.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Januarsalg er selvsagt ikke bare forbeholdt norske butikker. Men når de utenlandske butikkene kjører salg, slår de ofte sine norske konkurrenter ned i støvlene på pris.

For eksempel skryter Elkjøp i sin nyeste kundeavis av at de selger det svært populære PlayStation 3-spillet Grand Theft Auto IV til 299 kroner. Tre hundrelapper for et fantastisk spill er kanskje ikke så mye, men kjøper du spillet i den utenlandske nettbutikken Play.com får du nøyaktig det samme spillet for under halve prisen, inkludert frakt.

Regn ut hvor mye du må betale i toll og moms

Rabatt på 70 prosent

Band of Brothers; en kritikerrost og fantastisk tv-underholdning som mange ønsker å oppleve i høy oppløsning. Men blu-ray-versjonen koster skjorta i norske nettbutikker. Billigst fant vi den på Platekompaniet for drøyt 529 kroner inkludert frakt. Men et raskt søk på nettbutikken Play.com, og vips, så kan du få boksen for intet mindre enn 158 kroner inkludert frakt. Du betaler under en tredel av den norske prisen og sparer hele 371 kroner. Et lite minus er at Play.coms utgave bare har engelske undertekster.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer