Her handler du billig

Vi gir deg DinSide-lesernes egne tips.

Det er mye penger å spare på å handle varene riktig sted.
Det er mye penger å spare på å handle varene riktig sted. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hva er Norges beste outlet? Vi har flere uker på rad tipset leserne om fabrikkutsalg og b-vareutsalg vi synes fortjener litt omtale. Samtidig har vi fått nye tips fra leserne.

Hvorfor ikke tipse om Fagerborg Elektro i Oslo? De selger enormt mange B-varer fra Whirlpool, skriver leser.

Hva med Outlet one på vestby i akershus? De selger masssse bra merkevarer, har kjøpt mye fint til ungene fra polern og pyret til 50-70 % av hva det ville ha kostet i butikk, skriver en annen.

Vi har sortert ut de beste tipsene:

Fagerborg Elektro - Vi tar inn en del b-varer fra Whirlpool. Vi har manage vaskemaskiner, men også tørketromler, kombiskap og oppvaksmaskiner. Vi har alltid noen b-vare inne, sier butikkeier Jon Erik Nordenstam til DinSide.

Fagerborg Elektro selger b-varene med minimum 25 prosent rabatt, men er du heldig får du opptil 40 prosent. De har ikke merket noen ekstra pågang i det siste, men sier at b-varene er populære hele tiden.

- Mange av varene er ikke skadet i det hele tatt. Det kan være snakk om en rift i pappen, og da blir varen automatisk sortert ut som b-vare, forklarer Nordenstam.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer