Her handler du billigst i dag

Kolonialen er stengt i dag. Hvor går du da?

Hvor skal du gå når Rema er stengt? Foto: Per Ervland
Hvor skal du gå når Rema er stengt? Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag møter du stengte dører hos de fleste butikker i landet, men kanskje du trenger å fylle opp kjøleskapet likevel?

Utsalgsstedene som holder åpent på helligdager har, som kjent, stort sett høyere prisnivå enn vanlige dagligvarebutikker, men det er store forskjeller. DinSide har jevnlig testet prisene på kiosker og bensinstasjoner, og det er penger å spare på å være prisbevisst også her.

Disse er billigst

Da vi sist testet prisene, fant vi at kioskkjeden Deli de Luca gir oss den billigste handlekurven. Kjeden kom også desidert best ut i testen vi gjorde i fjor sommer. Men Deli de Luca har foreløpig bare utsalgssteder i Oslo og Bergen.

For deg som befinner deg andre steder i landet, anbefaler vi at du velger en Esso-stasjon. Esso-kjeden kommer nemlig på en solid andreplass hver gang vi tester prisene.

Dårligst ut kommer Shell 7-Eleven, men også kjeden 7-Eleven kommer dårlig ut i pristesten.

>>> Se forskjellene i kroner og øre

Hvis du vil vente til tirsdag med å gjøre storinnkjøp, kan vi også fortelle deg hvor du bør gå. Vi tester jevnlig matvareprisene, og noen matbutikker kommer alltid best ut i våre pristester. Se saken: Billigst - hver måned!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.