Her handler du billigst i dag

Pristest på dagligvarer i kiosker og på bensinstasjoner.

(Illustrasjon: Per Ervland) Foto: Per Ervland
(Illustrasjon: Per Ervland) Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er romjul, og siden julaften og nyttårsaften faller på onsdager i år, blir det mange dager med stengte butikker.

Det betyr at dersom du ikke er en mester til å planlegge, er det stor sjanse for at du må avlegge et besøk på en av landets kiosker eller bensinstasjoner.

Utsalgsstedene som holder åpent på helligdager har, som kjent, stort sett et høyere prisnivå enn vanlige dagligvarebutikker. men det er store forskjeller, og skal du handle en del varer sparer du mye ved å handle i der prisene er lavest.

Her er prisene >>

Her ble det billigst

Vi pristestet en rekke dagligvarer i noen utvalgte kiosker og bensinstasjoner. Det er stor variasjon i sortimentene til de forskjellige utsalgsstedene, men vi har klart å finne produkter som finnes i samtlige butikker i testen.

Den billigste handlekurven finn vi på kioskene Deli de Luca. Vi ville spart over 180 kroner på å handle dagligvarene våre på Deli de Luca i stedet for på Shell 7-Eleven.

Esso kommer på en solid andreplass, ikke mange kronene bak Deli de Luca. Esso kom også på andreplass forrige gang DinSide testet prisene på dagligvarer i kiosker og på bensinstasjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer