Her har vi 2,2 millioner kroner rundt håndleddet

Se uret som koster like mye som den norske gjennomsnittsboligen.

Publisert
Sist oppdatert

Det var liten tvil om hva som var mest populært da urmakerkjeden ProTid viste frem nyheter fra årets klokkemesse i Basel i Oslo i går: Maurice Lacroix' nye klokke Memoire 1.

Dette er verdens første mekaniske klokke med hukommelse.

Du kan altså enkelt svitsje fra ordinær klokke til stoppeklokkefunksjon, og tilbake, en teknikk Marucie Lacroix ubeskjedent har kalt: Grande Complication.

Prisen er heller ikke av det beskjedne slaget: 2,2 millioner kroner er veiledende utsalgspris. Skarve 100.000 kroner mindre enn den norske gjennomsnittsboligen. Men skal man tro ekspertene, skal man kunne få langt bedre avkastning på uret. Har du 2,2 millioner kroner å legge på bordet, skal du visstnok kunne få igjen det dobbelte.

- Det er kun laget 20 eksemplarer av dette uret, så annenhåndsverdien vil være betydelig større enn utsalgspris, sier Jan Ellingsen, brand manager for Maurice Lacroix, til DinSide.no.

Se demonstrasjon av uret i videoen lenger ned

- En av årets hovedtrender for herrer er mekaniske ur, gjerne nylanseringer av gamle klassikere, sier Finn Anmark, direktør i Protid, til DinSide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer