Vinmonopolet påska 2021

Her kan det bli folksomt

Vinmonopolet vil ha vektere på plass i påska for å organisere køer inn på polet og slik ivareta smittevernet. Samtidig kan det lønne seg å unngå vinmonopolene som normalt har flest kunder.

MYE FOLK: Pol i Oslo, Bergen og Rygge er blant de mest besøkte - og kanskje de du bør styre unna akkurat i påsketida. Foto: NTB
MYE FOLK: Pol i Oslo, Bergen og Rygge er blant de mest besøkte - og kanskje de du bør styre unna akkurat i påsketida. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Påska står for tur, og selv om deler av landet må forholde seg til stengte butikker holder Vinmonopolet åpent som normalt - det vil si: Onsdag før skjærtorsdag vil polene holde åpent én time lenger enn før på grunn av nye regler fra i år.

VIl du unngå køkaos, er det enkelte pol det kan lønne seg å styre unna - i tillegg til å velge handletidspunkt smart.

Vinmonopolene med flest kunder

- Normalt er Oslo City, Bergen Storsenter, CC Vest (Ullern i Oslo), Langnes i Tromsø, Hamar, Kvadrat i Sandnes, Rygge i Moss og Valkendorfsgate i Bergen sentrum våre største butikker med tanke på kundestrøm, forteller pressesjef Jens Nordahl til Dinside.

Han tror dette vil være tilfellet også denne påsken.

På fjell- og kystpol i hyttekommuner der det normalt er vekst i selve påskeuka, kan det bli lavere salg.

De nasjonale coronatiltakene som gjelder i påska innebærer dessuten å handle der man bor før man eventuelt reiser på hytta.

- Det gjenstår å se hvor mye mobilitet det blir i år. Om mange holder seg hjemme, kan salget ved en rekke hyttepol bli noe lavere enn normalt, sier Nordahl.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer