Her kan du bestille

Her finner du både norske og svenske adresser og nummer til de tre omtalte reiseselskapene.

Publisert

Alle reiseselskapene har egne nettsteder der du kan undersøke priser og bestille reiser. Star Tour er siste selskap ut med bestillingssystem som blir startet nå denne helgen.

Det er ikke like raskt og greit å komme frem til prisopplysningene overalt, men med litt tålmodighet bør du kunne skaffe deg en viss oversikt.

Restriksjoner på nettbestilling

Hos Apollo får vi opplyst at du kan bestille på deres svenske nettsted selv om du er bosatt i Norge. Du kan også ringe til svenske Apollo-kontor. Nummer finner du på deres nettsted.

Ving Sverige forteller at nordmenn ikke kan bestille i den svenske nettbutikken. Men det er ingen ting i veien for å bestille direkte fra for eksempel en av Vings svenske bestillingstelefoner (0046 318 06 400). Det nummeret Ving oppgir på sine svenske sider får vi i skrivende stund ingen respons på, men nummeret ovenfor fungerer greit.

Fritidsresors Websupport forteller at du skal kunne bestille via deres svenske nettsted. Problemet er postnummeret som i Sverige består av fem siffer. Dersom du her skriver inn N 1234 og deretter skriver hjemsted+Norge på postadressen, så skal det fungere. (Dette har vi ikke testet.) Du kan imidlertid også ringe deres bestillingstelefon på lik linje med svenske kunder (0046 88 40 100).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer