Her kan du by på penger

Nå kan du by på 10.000 kroner i kontanter.

DYRE BUD:Et bud på Bidit.eu koster mellom to og fem kroner, men er ikke verdt mer enn en tiøring.  Foto: Per Ervland
DYRE BUD:Et bud på Bidit.eu koster mellom to og fem kroner, men er ikke verdt mer enn en tiøring. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke skrev vi om auksjonssiden Bidit.eu, som auksjonerte bort den nyannonserte Apple-nyvinningen iPad for en latterlig lav pris.

I dag serverer den omdiskuterte nettauksjonen en ny budrunde, som setter de fleste andre auksjoner i skyggen: Nå kan du nemlig by på penger. Rettere sagt 10.000 kroner i kontanter, som i skrivende stund selges for drøyt en femtilapp.

DINSIDE FØLGER SAKEN:

  • Her selger de iPad allerede
  • Nå har departementet bestemt seg...
  • Populær nettauksjon kan bli stoppet
  • Hvordan er det mulig? Nettsted frister med inntil 99 prosent rabatt

Hvordan er det mulig?

Hvordan er det mulig for Bidit å gå i overskudd, når de auksjoner bort 10.000 kroner for småpenger? Svaret er ganske enkelt, genialt - og ganske sleipt, ifølge mange av våre lesere:

Et bud på Bidit koster mellom to og fem kroner, alt avhengig av hvor store budpakker du kjøper. Hvert bud har en verdi på bare ti øre. Forutsetter vi en pris på fem kroner per bud betyr det at Bidit.eu går i null allerede når brukerne har lag inn bud til en verdi av 200 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.