Her kan du også gå ned i vekt

Har du tenkt på det?

I snitt forbrenner du cirka 100 kcal i timen ved å sitte stille (avhengig av kroppsstørrelse og sammensetning). Hvis du står, forbrenner du 140. Foto: Colourbox.com
I snitt forbrenner du cirka 100 kcal i timen ved å sitte stille (avhengig av kroppsstørrelse og sammensetning). Hvis du står, forbrenner du 140. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nye tall viser at to av tre nordmenn er overvektige, med en BMI over 25. Dette er en større andel enn i USA (andelen med fedme, som har BMI over 30, og ekstrem fedme er imidlertid høyere i USA)!

Les også: Nesten 1 million overvektige i Norge

Samtidig sliter mange med travle hverdager: Matpakker skal smøres, unger skal leveres og hentes, jobben krever helst at døgnet er dobbelt så langt, maten skal handles og lages, det skal trenes, og det er hundre andre ting som også bør gjøres.

Resultatet er at det blir mange snarveier i løpet av en dag, spesielt når det gjelder kosthold og trening. Sistnevnte har lett for å bli lagt på hylla.

Hvorfor ikke prøve å gå ned i vekt der du tross alt tilbringer mesteparten av dagen?

Her er jobbene som forbrenner kalorier

Mange tips

Det har mye å si hva du gjør og hva du spiser før og etter jobb, men det er mange tips som kan hjelpe deg ned i vekt også når du er på jobb.

Hva er dine triks for å gå ned i vekt på jobben? Fortell oss i debattforumet under!

Her er noen tips:

  • Smør matpakke. Ta med matpakke hjemmefra. Da kan du ta mange sunne valg, og du har fullstendig kontroll over hva måltidet består av. Det er en lettvint måte å kutte ned på kaloriinntaket, og du trenger ikke ta usunne valg som en burger eller pizza, fordi du ikke rakk kantinen. Les også: Her er den perfekte matpakken

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer