Prissjekk på tørkerull:

Her koster det minst for 100 meter med tørkerull

Én dagligvarebutikk skiller seg ut med flest lave priser.

TIL KJØKKENET: Det finnes tørkerull i små og store pakker, fra fellesmerker og egne merkevarer hos dagligvarebutikkene. Dinside har sjekket hvor det koster minst per 100 meter. Foto: Eilin Lindvoll.
TIL KJØKKENET: Det finnes tørkerull i små og store pakker, fra fellesmerker og egne merkevarer hos dagligvarebutikkene. Dinside har sjekket hvor det koster minst per 100 meter. Foto: Eilin Lindvoll. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvilket dopapir som er billigst per hundre meter har du kanskje fått med deg allerede, men hva med tørkerull til kjøkkenet, garasjen eller andre steder med høy fare for søl?

Dinside har nok en gang vært innom Rema 1000, Kiwi og Coop Extra for å finne ut hva tørkerull koster, både fra fellesmerkene og butikkenes egne merkevarer.

Vår prissjekk viser at du sparer syv kroner per 100 meter på samme tørkepapir hvis du velger riktig butikk.

Dessuten er det stor forskjell på hvor mye du betaler for 100 meter med tørkerull, avhengig av hvilket merke du velger. Og Coop Extra har den laveste prisen per hundre meter, av butikkene vi har sjekket.

Her får du mest tørkerull for pengene

I motsetning til tannkrem-pristesten, hvor de samme tannkremene har lik pris mellom butikkjedene, er det forskjell på hva tørkepapiret koster deg fra butikk til butikk. Her er noen av hovedfunnene fra prissjekken:

  • Edet Torky og Lambi er billigst hos Kiwi. På sistnevnte sparer du mest, det skiller over syv kroner per 100 meter sammenlignet med prisen hos de to andre dagligvarebutikkene.
  • Den laveste 100-metersprisen finner du hos Coop Extra hvis du velger topakningen av deres egen merkevare. Da får du 220 meter tørkepapir for i overkant av 18 kroner per 100 meter.
  • Av dagligevarebutikkenes «finere» tørkepapir i firepakning fra egne merkevarer, er prisen per 100 meter lavest for Kiwis Unik-ruller, etterfulgt av Coops Dry and Strong og Remas Softstyle.

Størst prisforskjell i samme butikk

Her ser du komplett oversikt over prisen på tørkerull hos de tre matbutikkene vi har sjekket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer