Her liker du å handle

DinSide-lesere har fått uttale seg om hvilke nettbutikker de foretrekker.

Servicenivået kan være noe av nøkkelen til suksess for den mest populære nettbutikken. Foto: Per Ervland
Servicenivået kan være noe av nøkkelen til suksess for den mest populære nettbutikken. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når Dinside Datas lesere blir spurt om hvilken nettbutikk de benyttet sist de handlet data- og elektronikkprodukter, er det én butikk som utmerker seg. Hele 36 prosent handlet sist hos Komplett.no, noe som resulterer i en soleklar førsteplass. Neste på listen er Mpx.no hvor 10,9 prosent av respondentene svarte at de handlet sist.

Og når leserne skal nevne tre nettbutikker de kjenner til som selger data- og elektronikkprodukter, er det også én butikk som blir en overlegen vinner. Hele 86 prosent av de spurte svarer Komplett, mens Mpx.no og Elkjøp kommer på en andre- og tredjeplass med henholdsvis 52 prosent og 26 prosent kjennskap.

Dette kom frem i en undersøkelse som er gjennomført hos DinSide Data i tillegg til nettpublikasjonene IT-avisen og Digi, som eies av samme selskap. Undersøkelsen hadde 861 respondenter.

Populær nettbutikk

At Komplett troner overlegent på toppen, er helt i tråd med resultatene i en uhøytidelig kåring vi nylig foretok blant våre lesere. Da DinSide-leserne skulle stemme frem beste nettbutikk for elektronikk og data, ble Komplett også der den soleklare vinneren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer