Her selger de iPad allerede

Nettbutikken Bidit.eu auksjonerer bort Norges første iPad til en oppsiktsvekkende lav pris.

Her selger de iPad allerede
Publisert
Sist oppdatert

I går lettet Apple endelig på sløret, og presenterte produktet så mange har ventet på: iPad.

Straks etter at Apple-gründeren Steve Jobs hadde vist fram den lekre fjøla, satt nettauksjonen Bidit.eu i gang en auksjon, der de lover at personen som trekker det lengste strået, vil være den første i landet til å motta Apples nye dings.

Bidit påstår også at den veiledende norske prisen på iPad er 4.699 kroner, på tross av at norske priser ikke er klare. I skrivende stund ligger siste bud på iPad på litt mer enn 50 kroner, noe som er oppsiktsvekkende lavt.

Les mer om iPad her

Lotteri eller auksjon?

DinSide har siden mai i fjor omtalt Bidit og tilsvarende auksjoner. Det som skiller disse nettsidene fra ordinære auksjoner, er at du bare kan øke budet med et visst antall øre av gangen. I Bidit er det for eksempel bare mulig å øke budet med ti øre av gangen. Et bud koster normalt fem kroner på Bidit. I tillegg krever Bidit at du i enkelte budrunder gir tre bud hver gang du byr, som for eksempel i iPad-auksjonen.

En budrunde er som regel bare avgrenset til ett eller to minutter, men hver gang det legges inn et nytt bud, trekkes tidtelleren tilbake til start, og nye minutter legges til. På den måten vet du aldri når en budrunde vil bli avsluttet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.